The smart Trick of petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

İşin ehli ustalardan istediğin gün ve saat aralığına kolayca sipariş oluşturabilmek için şimdi rezervasyon yap ve işlerini hızlıca hallet. 904,90 TL 'den başlayan fiyatlar Fiyatı Hesapla

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Çamurlaşma ve tortulaşma nedeni ile yerden ısıtma sisteminde tıkalı boruların olduğu bölgelerde ısınmama sorunları yaşanmaktadır.

Kombinizin yerleştirdiği yerde olması zorunlu olan ve havalandırma sağlayan menfezleri hava ne kadar soğuk olursa olsun açık tutmalısınız.

Baykut tesisatı kırmadan dökmeden kaçakları tespit etme cihazlarla tıkanıklık açma Pimaş görüntüleme İmaj yıkama petek temizleme petek yıkama Tüm işleriniz son teknoloj i cihazlarla hizmetinizdeyiz

Tesisat ve petek tamiri konusunda devrim niteliğinde bir buluş olan bu ilaç sayesinde alüminyum peteklerin tamirini yapmak ve su sızıntılarını önlemek son derece pratik ve kolay hale geliyor.

Kombiniz ile yaşadvertisementığınız herhangi bir sorun karşısında kombicinizi arayarak yardım isteyerek yaşamınızı daha güvenli sürdürebilirsiniz. 

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

You are utilizing a browser that may not supported by Facebook, so we have redirected you to a simpler Variation to provde the most effective expertise.

Petek bakımı kış aylarına girmeden yapılması petek tamiri önerilir. Hem sizin hem ev halkının sağlığı için göz ardı edilmeyecek konular arasında yer alır.

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize 15 yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page